Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 31 octombrie

Facebook a avut venituri de 5 miliarde de dolari anul acesta. Dovada că milioane de oameni nefăcând nimic pot fi foarte productivi!

Specialiştii în medicină estetică ne previn în legătură cu mărirea buzelor. „Cel mai mare risc e să debitezi inepţii în Parlamentul european.”

O nouă specie de delfin cu cocoaşă a fost descoperită în Australia. O echipă de biologi marini a fost detaşată să-i înveţe să stea corect la calculator.

Se scumpeşte metroul! În plus, în zilele cu număr par metroul va opri doar în staţiile cu peronul pe dreapta, respectiv pe stânga în zilele impare.

Ministerul Educaţiei: De la 6 până la 18 ani, elevii vor lua lecţii despre legislaţie de la procurori şi judecători. Cei care n-au luat lecţii riscă de la 6 până la 18 ani.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 octombrie 2013 14:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 31 octombrie

Un grup de români a protestat la Paris afișând mesajul „Românii sunt ca voi!”.

În replică, un grup de francezi a afişat mesajul „Da, numai că fură.”

Agresorul lui Galamaz luase droguri înainte de a intra pe stadion. A vrut să-și facă puțin curaj, că se uita o groază de lume la el.

Șoferul de TIR care a ucis 15 români în Ungaria a fost reținut pentru 72 de ore. Cu un avocat bun o să ia 72 de ore cu suspendare.

Spioana sexy Anna Chapman a fost filată ani de zile de către agenţii FBI. Ei spun că a fost o muncă foarte grea, mai ales că Chapman avea urâtul obicei de a trage jaluzelele când se dezbrăca.

La Alexandria, oamenii au stat la coadă pentru a le da recenzorilor CNP-urile. Unii au pus pe ascuns şi cifre în plus ca să fie siguri că CNP-urile lor vor fi luate în considerare primele de către recenzori.

Leonardo di Caprio s-a cuplat cu românca Mădălina Ghenea. Suporterii Mădălinei s-au strâns în faţa casei lui di Caprio şi scandează „Plea-că din Ghe-nea!!!”

De azi suntem 7 miliarde de pământeni. 2011 se pare că fost un an bun, producţia de pământeni a fost bună.

Monica Gabor s-a deghizat în Scufiţa Roşie la nunta surorii ei de teamă să nu fie recunoscută. Sigur, mai logic ar fi fost să se deghizeze, de exemplu, în Vader.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
31 octombrie 2011 18:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult