Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 4 august

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a demisionat.

Asta pentru că pacienţilor maghiari nu li s-a permis să se vaite în limba maternă şi să zică “ioi” în loc de “au”.

Află cum a scăpat Mihaela Rădulescu de celulită! A fugit.


Bechtel nu va mai face decât o treime din Autostrada Transilvania.
Deci încă 20 de ani nu scăpăm de ăştia.

Chinezii au cel mai scurt concediu din lume. Pe care, evident, îl petrec la muncă.

Kelly Osbourne: “Christina Aguilera e o curvă grasă”. Urât din partea ei! Nu e frumos să te iei de o femeie pentru că e grasă.

Plângere penală în cazul lucrărilor neautorizate de la Sarmizegetusa Regia. Romanii au vrut să întăbuleze cetatea şi să o transforme într-un mare cadastru roman.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
4 august 2011 15:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului. Ştiri pe scurt – 4 august

Au fost descoperite 140 de planete care se aseamănă cu Pământul. Planetele au fost descoperite accidental, de cosmonauţii beţi care plecau de pe staţia orbitală şi nu mai nimereau acasă.

Jeffrey Franks a permis scăderea economiei Româneşti cu 1.9% pe acest an. Dacă ne dă voie şi să murim de foame cu datorii la bancă, devine chiar prea omenos.

Şase persoane din Râmnicu Vâlcea au fost arestate pentru că au făcut un scandal la care au folosit un pistol cu bile de cauciuc şi mai multe săbii. După cum se ştie, în Râmnicu Vâlcea singurele scandaluri permise sunt cele cu garoafe şi farfurii de frişcă.

Românii conduc detaşat în topul accidentelor rutiere grave. Adevărul e că românii sunt buni ca şoferi, dar sunt din ce în ce mai puţini.

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben în 26 de judeţe. Dacă avertizarea nu va primi avizul Comisiei de Mediu şi nici votul Parlamentului, guvernul îşi va asuma răspunderea pentru ea şi o va pune în practică.

 

Elicopterul militar israelian care a aterizat de urgenţă în localitatea argeşeană Vulpeşti a fost reparat şi a reuşit să pornească. Evreii l-au tractat câţiva kilometri buni înainte să-şi dea seama ce are.

Soarele ameninţă Pământul cu o furtună geomagnetică nasoală. Nemulţumirile Soarelui sunt ziua de lucru de 14 ore, anul de 365 de zile numărul prea mare de solare artificiale, care-s pline de cocalari.

Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad a fost ţinta unui atentat cu grenadă. De-a lungul timpului Ahmadinejad a mai fost şi ţinta unor atentate cu glume proaste, cum ar fi numirea sa în funcţia de preşedinte al ţării.

Codul Fiscal spune că maneliştii nu trebuie să plătească bani la Stat. În mod ciudat, acelaşi lucru spun şi maneliştii, şi pe ei îi ascultă multă lume.

Emil Boc a susţinut încă o conferinţă de presă, cu microfoane, întrebări şi tot ce trebuie. Devine tot mai evidentă probabilitatea ca el să fie premierul acestei ţări.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
4 august 2010 14:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult