Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 4 februarie

Autostrada Soarelui e blocată de zăpezi.

Elena Udrea este furioasă că din cauza asta turiştii nu mai vin pe Litoralul Românesc.

S-au descoperit gaze naturale în Marea Neagră! Mii de pensionari se îndreaptă la ora aceasta spre Litoral cu sacoşele de butelii.

Polonia a oprit ratificarea ACTA pentru ca liderii politici să se mai gândească. Din păcate, la noi e clar că motivul ăsta nu ar ţine…

Nicoleta Luciu a rămas blocată din cauza zăpezilor. Vedeta spune că e şi vina ei, pentru că nu şi-a pus silicoane de iarnă.

Iranul încearcă să producă o rachetă care să ajungă până în America. Mai greu e să-i facă rost de viză şi drept de muncă, ca odată ajunsă acolo să poată face bani, să trimită acasă….

Obama a discutat cu poporul american despre problemele grave ale momentului pe Google+. Normal, ştia că acolo nu e nimeni…

Scris de TNR
4 februarie 2012 18:02

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 4 februarie

Andreea Bălan a rămas fără fusta în timpul unui concert.

Fusta ca fusta, mai grav e că biata fată e fără voce.

Mihai Trăistariu a ajuns la spital. De fapt, e doar o stratagemă prin care vrea să ajungă la Viena, în capitala muzicii.

Adelina Pestriţu le pune scutece căţeilor. Nu m-ar mira să-i şi alăpteze de la sân.

Telegondola care ar trebui să le dea de lucru minerilor din Vulcan s-a blocat după inaugurare. Minerii au oprit curentul când au văzut că toate gondolele urcă, dar niciuna nu coboară în mină.

Scris de TNR
4 februarie 2011 17:02

Alte articole

Vezi mai mult