Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 4 ianuarie

Pistolarului de la Bărbuleşti i s-a facut rău în sala de judecată.

Pentru a-şi reveni, jandarmii l-au stropit cu pistoale cu apă pe faţă.

Alunecări de teren în Brazilia. Oamenii se plâng că, deşi autorităţile ştiau că se alunecă, nu au dat cu sare sau nisip pe jos.

Amanta lui Sile Cămătaru a fost trimisă după gratii. Pentru că bietul Sile se simţea singurel acolo.

Un biolog român a fost dat dispărut în Noua Zeelandă. Asta l-a pus pe jar pe Dan Diaconescu, pentru că el nu crede în coincidenţe.

O sticlă aruncată în mare a fost returnată expeditorului după 30 de ani. Preşedintele părea emoţionat, dar nu suprins.

Incredibil! Fetiţă de 5 ani, urmărită de Poliţie! N-o fi păpat tot?

ING a lansat în România primul bancomat cu euro. La cum merge moneda europeană, acesta va deveni în curând şi primul bancomat fără euro.

Primarul oraşului Câmpulung Moldovenesc s-a plâns în justiţie că nu mai poate face sex din cauza unei pensionare care îl stresează. Cel mai probabil este vorba de nevastă-sa.

Bill Gates dezvoltă împreună cu chinezii un nou tip de reactor nuclear. E perfect, dat fiind că atât fondatorul Microsoft cât şi chinezii au renumele că fac lucruri care nu se strică niciodată.

Podul de la Drobeta al lui Apollodor din Damasc va fi refăcut sub forma unei holograme digitale. Reconstituirea pe calculator va lua doar de 3 ori mai mult decât le-a trebuit romanilor să îl facă din piatră şi va fi de vreo 5 ori mai scumpă.

Răfuială cu împuşcături între taximetriştii de la Aeroportul Otopeni! Pasagerii îngroziţi spun că data viitoare nu mai iau taxiul, vin direct cu avionul până la Otopeni.

Scris de TNR
4 ianuarie 2012 17:01

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 4 ianuarie

Cătălin Chelu, luat cu salvarea de la tribunal.

Medicii spun că viaţa lui atârnă de un fir de păr.

Sediul PRM din strada Emile Zola a fost evacuat. Vadim spune că noul slogan al peremiştilor va fi „Iubiţi şi peremiştii vagabonzi”.

Daniela Crudu s-a împăcat cu „Mucifer”. Semn că e criză şi la numărul de cocalari disponibili pe piaţă.

Un ţigan de 18 ani este cercetat pentru că a făcut sex cu logodnica lui, de 12 ani. Anchetatorii spun că este vorba de un ţigan belgian.

Scris de TNR
4 ianuarie 2011 14:01

Alte articole

Vezi mai mult