Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 4 noiembrie

1500 de tablouri au fost descoperite într-un apartament din München. Cât să fii de friguros?, s-au întrebat mai mulţi hoţi din Tulcea.

Dan Şova: Până în 2016 facem 300 km de autostradă. Ca să-l creadă cineva ar trebui să mai adauge un zero, şi nu la 300.

Experţii spun că urmează un cutremur ca în 1940 sau în 1802. Probabil ca în 1802, pentru că în 1940 cam toată Europa avea deja apă curentă şi asfalt.

Dragnea a numit o cântăreaţă de muzică populară la şefia unei direcţii anticorupţie. Pentru că la noi şpaga e o tradiţie strămoşească?

Doi români, premiaţi la Youtube Music Awards. În mod surprinzător pentru Youtube, nici unul dintre cei doi nu e pisică.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 noiembrie 2013 13:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 4 noiembrie

Aplecarea românilor spre religie invers proporţională cu IQ-ul? Păi nu degeaba se zice că „Fericiţi cei săraci cu duhul”.

Cea mai scumpă garsonieră din România este în Poiana Braşov şi costă peste un sfert de milion de euro. E atât de luxoasă încât până şi tabelul cu restanţieri la întreţinere e făcut din aur.

Inna e terorizată de un rus îndrăgostit. Mai precis, omul e îndrăgostit de muzică, aşa că e normal să-şi dorească moartea Innei.

Mircea Geoană s-a întâlnit cu John McCain şi John Kerry, pierzătorii ultimelor două alegeri prezidenţiale din SUA. Cei trei politicieni se pare că au schimbat secrete profesionale şi au exersat diferite tipuri de ţopăituri.

Teo a declarat că e fabulos să mori, iar coma e o aventură. Adevărul e că nimeni se gândise că să mori e o chestie banală, care ţi se întâmplă în fiecare zi.

Peste şase morţi şi mai mulţi dispăruţi, în urma ploilor torenţiale din Italia. Poliţia italiană bănuieşte un cunoscut front anticiclonic, format în România.

Nicoleta Luciu nu se lasă. După ce a dat jos 10 kilograme în 23 de zile, continuă dieta. Acum frumos ar fi să dea înapoi kilogramele de unde le-a luat.

Şase astronauţi au simulat un zbor pe Marte. Au stat închişi 520 de zile într-o replică a unei navete spaţiale. Dacă ar fi fost astronauţi români ar fi stat închişi doar 29 de zile.

Miting spontan al nemulţumiţilor de pictorialul Elenei Udrea, în faţa Ministerului Dezvoltării. S-a strigat „Jos chiloţii!”

Jennifer Lopez: „Mi-am concediat managerul după ce mi-a spus că trebuie să slăbesc.” Asta e nimic: Monica Anghel a concediat vreo paişpe.

Piedone, primarul sectorului 4, nu va mai candida din partea PC, ci a UNPR. Emisiunile lui Badea şi Gâdea au fost imediat lungite cu 10 minute, ca să aibă timp să-l înjure şi pe ăsta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 noiembrie 2011 17:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 4 noiembrie

Emil Boc a vrut să îşi dea demisia după decizia CCR de miercuri.

Probabil singura dată când Boc a fost pe punctul de a lua o decizie bună.

O indiancă se află în greva foamei de zece ani. Probabil nici măcar ea nu-şi mai aduce aminte motivul pentru care a intrat în greva foamei.

Mugur Isărescu: “Aş vrea să prind adoptarea monedei unice, măcar ca pensionar”. Poate doar dacă emigrează în Bulgaria.

Roxana Ionescu, ex-„Mama Natură”, vrea să pozeze din nou goală: “Aştept oferte”. Mai degrabă i-ar face cineva ofertă ca să nu mai pozeze goală.

Forbes: Preşedintele chinez Hu Jintao este cel mai puternic om din lume. Emil Boc a ieşit pe locul 6.879.300.000.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 noiembrie 2010 19:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult