Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 5 ianuarie

Coca-Cola a expus reţeta secretă a faimoasei sale băuturi.

Mai mulţi producători de detartrant şi soluţii de curăţat aragazul se pregătesc să dea Coca-Cola în judecată, fiindcă spun că este clar că reţeta e furată de la ei.

De frică să nu fie părăsit, un american a tăiat frânele iubitei sale. Acum se poate spune că este o desfrânată.

Dana Săvuică spune că a primit o maşină de la Moşu’. De la Doroftei?

50 Cent şi-a anunţat moartea pe Twitter. El a spus că nu mai dă doi bani pe viaţă.

O unitate SRI a cumpărat zeci de prezervative pentru „trageri în dispozitive explozive improvizate”. Aceasta este, se pare, denumirea tehnică pentru bombe sexy.

Guvernul chinez a redus numărul emisiunilor de divertisment la TV. Se pare că Marele Zid Chinezesc a fost făcut pentru ca populaţia să nu prindă emisiunile de divertisment de la mongoli.

Iulia Timoşenko e sub supraveghere video 24/7 în penitenciarul unde a fost închisă. Playboy şi Penthouse s-au înscris deja la licitaţia pentru drepturile de redifuzare.

Suspectul crimei de la Bărbuleşti a fost transferat de la spital la Penitenciarul Rahova. Transferul s-a făcut pentru o sumă importantă de bani.

Procurorii egipteni cer condamnarea la moarte a lui Hosni Mubarak. Constructorii egipteni cer o amânare a termenului de execuţie la lucrările piramidei lui Mubarak.

Portarul echipei engleze de fotbal Everton a marcat un gol de la 100 de metri. El a spus că de acum nici n-o să mai vină la stadion la meciuri, ci va trimite mingea în teren de acasă.

China a declarat război culturii europene. Mare chestie, americanii au făcut asta acum câteva decenii…

O fetiţă de 11 ani din Bârlad a fost bătută de trei bărbaţi într-un magazin. Probabil era soţul ei cu nişte prieteni, supăraţi că fata nu le dă bani de băutură.

Un copil de 100 kg a primit cadou de Crăciun o operaţie de slăbire. O nouă dovadă că Moşu’ îţi aduce daruri scumpe numai dacă eşti cuminte şi papi tot.

Un peşte cu 3 ochi a fost prins în apropierea unei centrale nucleare din Argentina. Norocosul pescar a spus că nu ştie cum s-ar fi descurcat fără cele cinci mâini cu care a ţinut undiţa.

Cel mai scump revelion din România a costat 200.000 de euro. Aşa cum există revelionul ospătarilor, ăsta e revelionul bancherilor.

Trei români sunt cercetaţi în Italia pentru violarea unei tinere poloneze. Iată deci că noi, românii, putem să apărem în străinătate şi în alte ştiri decât cele cu crime şi jafuri.

Scris de TNR
5 ianuarie 2012 18:01

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 5 ianuarie

Donald Duck, acuzat că a pipăit o femeie la Disney.

Femeia spune că nu se aştepta ca tocmai răţoiul Donald să se comporte ca un porc.

Băsescu: “Oameni buni, România nu are o problemă cu banii!” Probabil Băse tocmai a aflat de faza cu “no money, no problem”.

Anna Lesko şi-a rupt mâna la schi, în Franţa. Nici o dramă, poate să facă playback şi fără să ţină un microfon în mână.

Scris de Calin
5 ianuarie 2011 14:01

Alte articole

Vezi mai mult