Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 5 octombrie

Premiul Nobel pentru Chimie a fost decernat descoperitorului cvasicristalelor.

Acestea arată exact ca nişte cristale, doar că sunt făcute din plastic. Descoperirea a fost făcută în spatele pieţei Obor.

Dragostea pentru acelaşi băiat le-a luat minţile unor fete de 15 şi respectiv 19 ani din Târgovişte. Dragostea se apără şi spune că nu a luat minţile fetelor pentru că nu aveau aşa ceva.

La un liceu din Galaţi, profesorii au dat afară de la ore zeci de elevi cu prea mulţi cercei sau fuste prea scurte. Vizaţi se pare că au fost mai ales băieţii.

Un mort şi trei răniţi, după prăbuşirea unui elicopter în New York. Asta dovedeşte că tot avionul este cel mai sigur mijloc de transport.

Shakira infirmă despărţirea de fotbalistul spaniol Pique. Iniţial s-a gîndit să-l vândă, dar până la urmă l-a închiriat unei alte dive.

Şi-a omorât mama şi bunica fiindcă nu i-au dat bani de cheltuială. În cazul ăsta poate era mai bine să-l fi adus barza.

Un filmuleţ porno cu rapperul Tupac a provocat controverse pe Internet. Cel mai controversat aspect e că filmuleţul a fost realizat la 2 ani după decesul rapperului, conform specialiştilor de la IML.

Guvernul a creat un nou for, Consiliul Naţional de Competitivitate. Angajările pentru noua instituţie se vor face strict pe bază de dosar, fără concurs.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 octombrie 2011 17:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 5 octombrie

Monica Columbeanu: “Nu vreau ca fiica mea să crească în România!”

Asta pentru că numai ea ştie cât a înghiţit ca să ajungă vedetă în România.

Ponta către Geoană: “Arată ca naiba să staţi între Roberta şi Boc, când noi îi înjurăm”. Extrem de iritat, Geoană i-a spus lui Ponta “Prostănac eşti tu!”

Emil Boc: “Guvernul nu va merge pe mâna populismului”. Semn că Guvernul va merge în continuare pe mânuţa incompetentului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 octombrie 2010 15:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult