Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 6 iulie

Bulgaria vrea să introducă săptămâna de lucru de 4 zile. “Plagiat!”, au exclamat parlamentarii românii, care se laudă că au inventat de mult săptămâna de lucru de 0 zile.

Dan Diaconescu vrea să realizeze un film care să descrie cu lux de amănunte zilele petrecute în arest. Îi dorim lui Dan Diaconescu ca filmul să devină serial şi să aibă mai multe episoade decât “Tânăr şi neliniştit”.

O indiancă şi-a făcut operaţie de schimbare de sex pentru ca să nu fie obligată să se mărite.

Întrebată după operaţie ce crede că vor spune părinţii ei, indianca a replicat acid: “Mă doare-n p**ă de ce vor zice ei!”

Irinel Columbeanu: “Vreau un băieţel de la Moni”. Acum mai rămâne doar ca Moni să găsească un bărbat cu care să facă băieţelul.

Bodu: “Dacă politica ar fi o femeie, ar arăta ca Muma Pădurii”. Cam ca el, aşa, doar că cu mai mult păr.

Pe mai multe site-uri a apărut informaţia că scena în care o femeie îi leşină în braţe lui Emil Boc este regizată. În varianta neregizată, fie Boc leşina şi cădea în cap, fie Boc scăpa femeia.

O tânără studentă din Marea Britanie a fost condamnată la 18 luni de închisoare după ce a minţit că a fost violată de îngrijitor pentru a-şi prelungi un termen de predare a unui proiect.
Partea bună pentru britanică este că acum are toate şansele să fie violată nu doar în imaginaţia sa.

Ion Iliescu: “Mutu are carenţe de educaţie”. Ce-i drept, Mutu nici nu se compară ca educaţie cu minerii chemaţi de Iliescu ca să planteze panseluţe în Bucureşti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 iulie 2010 09:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult