Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 6 noiembrie

Un atentat a fost comis în Irak cu o maşină capcană.

Se pare că atentatul s-a produs din cauza neadaptării la condiţiile de trafic, dar nu este exclus ca şoferul să fi adormit la volan.

Viorel Cataramă spune că nu ştie cât costă un ou, un litru de lapte sau o pâine. La cum arată, e şi logic că ştie preţurile doar de la un carton de ouă, o vadră de lapte şi 10 pâini în sus.

Premierul grec Giorgios Papandreu şi-a anunţat demisia. Motivul e că vroia şi el să iasă în stradă pentru a protesta împotriva guvernului şi altfel n-avea cum, că nu-i dădeau liber de la serviciu.

Berlusconi a adormit la summitul G20 în timp ce se vorbea despre salvarea Italiei. Acum, dacă tot a dat milioane pe prostituatele alea, n-ar fi bani aruncaţi să meargă la ele somnoros şi fără chef, că despre ce s-a discutat la summit poate afla şi de la TV?

Şopârlă de la ”Animal X” s-a căsătorit azi. Înainte de nuntă se pare că era foarte nervos: fuma ca un şarpe şi spunea că a fost un boa când s-a hotărât să se însoare.

Boc, despre bugetul pe 2012: “Paza bună trece primejdia rea”. Lui Boc i s-ar putea spune Tom Bugeţelu’.

Alina Plugaru se mărită! Noaptea nunţii i-ar putea aduce o surpriză neplăcută, şi anume că soţul nu este virgin.

Bătăi în centrul istoric al Capitalei. O persoană a fost rănită. Se pare că bătaia face parte dintr-o campanie de promovare a zonei.

Stai mult pe scaun? Ai grijă, s-ar putea să faci cancer. De aia e bine să oferi locul bătrânilor şi femeilor gravide în autobuz.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 noiembrie 2011 16:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult