Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 7 februarie

Şcolile vor fi închise şi mâine.

Păi şi elevii unde o să fumeze…

Pepe: „Mă consider sută la sută îndrăgostit de Raluca Pastramă”. Mai ales că merge şi cu un vin bun…

Miron Mitrea a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni. Nu ştia cum să facă să ajungă mai repede în celulă cu Adrian Năstase…

antena3.ro: 4 defecte ale bărbaţilor care le alunga pe femei. E de ajuns un defect care să alunge femeile pe vremea asta…

Peste 300 de localităţi au rămas fără energie electrică. Mihai Tatulici a organizat deja un teledon unde oamenii pot dona curent care să fie dus cu tirurile în localităţile sinistrate.

Piedone avertizează că gunoaiele ar putea rămâne pe străzi în sectorul 4. Se vede că nu e de mult timp primar la sectorul 4 dacă asta i se pare ceva deosebit.

România a fost eliminată de la Campionatul European de fotbal în sală. Selecţionerul a dat vina pe vânt şi pe terenul umed, care ne-au defavorizat.

Profitul Coca-Cola a scăzut anul trecut cu 27%. Asta e acum, de când cu criza toată industria chimică merge în scădere…

Antonescu s-a certat cu Ponta în emisiunea lui Gâdea de la Antena 3. E drept că trecuse ora de somnic şi normal că era omul mai supărăcios.

Scris de TNR
7 februarie 2012 18:02

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 7 februarie

Bucureştiul, exclus din clasamentul grădinilor zoologice din Europa.

Iliescu e trist că nu mai are cui să-i spună „Măi animalule!”.

Cârtiţa Phil a spus că urmează încă şase săptămâni de iarnă. Când a auzit, Busu le-a spus celorlalţi meteorologi: “Băieţi, se pare că avem o cârtiţă printre noi!”

Ion Iliescu: „S-a dezvoltat în timp o anumită agresivitate faţă de mineri, de minerit şi de Valea Jiului.” În timp ce în Valea Jiului s-a dezvoltat o anumită simpatie faţă de bucureştenii bărboşi, intelectuali şi golani.

Scris de TNR
7 februarie 2011 17:02

Alte articole

Vezi mai mult