Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 7 noiembrie

Victor Ponta a luat prânzul cu familia regală. „M-am simţit ca la mine acasă, la Disneyland”, a comentat premierul.

A fost descoperit un ligament al genunchiului necunoscut până acum. Mare lucru! În tramvaiul 41 s-a descoperit o mână întreagă necunoscută până acum, în buzunarele călătorilor.

Copil de 7 ani din Vaslui, luat în grija statului după ce a fost văzut fumând. Autorităţile iau în calcul schimbarea denumirii judeţului în Marlboro Country.

145 de monede dacice rare au fost descoperite asupra unor hoţi. „Acum că am găsit atât de multe, nu mai sunt rare, aşa că i-am lăsat să le păstreze”, au spus poliţiştii.

Torţa olimpică va ajunge pe Staţia Spaţială Internaţională. Adusă de un cosmonaut caracalean, care n-a văzut stâlpi pe drum şi a presupus că SSI nu are curent electric.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 noiembrie 2013 14:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 7 noiembrie

Din cauza întârzierilor, pasagerii unei aeronave britanice s-au revoltat şi au refuzat să mai părăsească avionul.

Martorii oculari spun că a contribuit la asta şi faptul că încă erau în zbor.

Feministele din Ucraina au protestat în sânii goi la Vatican. Mai mulţi preoţi s-au plâns, spunând că nu se cade, mai ales că sunt şi copii de faţă.

Medicul lui Michael Jackson a fost găsit vinovat de omucidere involuntară. El a protestat spunând că verdictul e rasist şi că instanţa n-ar fi fost atât de severă dacă victima nu era un alb.

Bulgarii ar putea rămâne fără buletin meteo şi monitorizări seismice ca urmare a reducerilor bugetare. Guvernul de la Sofia a spus însă că va încerca să le ia de la alţii, eventual din Asia, unde sunt mai ieftine.

Poliţia din Belarus a arestat trei indivizi care au aruncat cu ouă în statuia lui Lenin. Oamenii de ordine au spus că legal, în statuia lui Lenin n-ai voie să dai decât cu ouă roşii.

PSD i-a cerut lui Mircea Geoană să renunţe la şefia Senatului. Pesediştii l-au păcălit că de fapt el a ieşit preşedinte al României şi n-are niciun rost să mai stea într-o funcţie de mâna a doua, ba chiar i-au sugerat să o sune pe Mihaela şi să-i dea şi ei vestea bună.

Mircea Sandu a anunţat că amicalul împotriva Greciei nu se va mai disputa. Jucătorii Naţionalei Greciei ameninţă cu mari demonstraţii….de fotbal.

Geoană: „Trebuie sa trecem la programe de creştere economică”. Numai să nu fie programe doar pentru o noapte.

România, ţara cu cea mai mică speranţă de viaţă din UE. Păi noi sperăm să apară viaţa şi la noi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 noiembrie 2011 16:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult