Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt, 8 iunie

Un prânz cu Kevin Spacey a fost vândut pentru 2,04 milioane de euro la o licitaţie. Boc cred că scotea o sumă mai mare. Românii ar da probabil şi 10 milioane de euro pentru un prânz cu Emil Boc, cu singura condiţie să fie servit de un trib de canibali.

McDonald’s Franţa a lansat prima reclamă gay. Mizează probabil pe faptul că bărbaţii gay sunt mai uşor de convins să bage prostii în gură.

Dan Negru, în cartea sa “Amintiri în Alb şi Negru”: “Guţă m-a impresionat”.

Nici nu ştiu ce-i mai grav, că Dan Negru s-a apucat de scris, sau că îi plac maneliştii.

Sarkozy nu mai vrea bodyguarzi înalţi. Te pomeneşti că vrea bodyguarzi inteligenţi?!?

Arhitectul care a lucrat la renovarea palatului lui Becali: “La un cutremur mare, pică sigur!” Ce-i drept, numai un idiot putea să angajeze un arhitect care după renovare îţi garantează prăbuşirea clădirii.

Un băiat de 2 ani o lasă mai moale cu ţigările: fumează doar 15 pe zi în loc de 40, câte fuma până acum. Asta probabil pentru a-i rămâne mai mulţi bani pentru băutură.

CV Tudor va depune plângere penală împotriva lui Băsescu, pe care îl acuză de genocid. Situaţia e într-adevăr dramatică, dacă nici măcar Vadim nu-şi mai permite medicamentele prescrise de medici.

Ramona Gabor e cea mai crăcănată vedetă din showbiz, conform unui sondaj realizat pe libertatea.ro. Din păcate, sondajul nu precizează nici cît de des stă Ramona Gabor crăcănată, nici în faţa cui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 iunie 2010 10:04
Citește mai mult despre: Basescu Becali Boc Dan Negru stiri pe scurt Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult