Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 8 noiembrie

Şefa Parchetului din Gheorgheni, Harghita a luat mită 2 vaci, 3 oi, 2 miei şi alimente. În mod surprinzător, le-a primit deşi le ceruse în româneşte.

Vanghelie: Cele două suspendări ale lui Băsescu au fost o greşeală. Având în vedere cine vorbeşte, probabil au fost o greşeală de gramatică.

Egiptul va achiziţiona armament din Rusia. „Vrem să decorăm piramidele cu ceva din aceeaşi perioadă”, au transmis surse de la Cairo.

Dan Şova: „Pentru gropile de pe drumurile naţionale avem nevoie de 4 miliarde de euro.” Din păcate, nici zece miliarde nu-l pot împiedica pe Şova să dea în gropi.

Bogdan Glăvan: Japonezii cred că dobânzile sunt mari şi când sunt zero. Mai ştim noi nişte chestii despre care japonezii cred că sunt mari şi când sunt mici.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 noiembrie 2013 12:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 8 noiembrie

Cabral îţi spune cum să-ţi refuzi iubita, când îţi cere să-i cumperi ceva foarte scump.

Asta o ştim şi noi: îi arăţi fluturaşul de salariu.

O valiză goală, uitată pe Aeroportul Tîrgu-Mureş, a alarmat serviciile secrete. Cel mai probabil, a fost plasată de un terorist sărac.

Prinţul Paul vrea să devină oficial membru al Casei Regale. Sperăm că este vorba despre Casa Regală de Strehaia.

Mugur Isărescu: Preţurile alimentelor de bază vor continua să scadă până în primăvara viitoare. De fapt Isărescu face un apel către populaţie pentru a nu-şi mai ţină alimentele în bănci, pentru că au început să pută.

Geoană şi-ar putea înfiinţa propriul partid, dacă e exclus din PSD. Dacă şi-ar înfiinţa şi propria ţară, ar putea ajunge chiar şi preşedinte.

Jennifer Lopez a fost desemnată “femeia anului” la gala revistei Glamour. Eram siguri ca şi anul acesta tot o femeie va fi desemnată „femeia anului”.

Raport ONU: Numărul victimelor din Siria a depăşit 3.500. Să vedem câţi oameni o să moară la noi în iarna asta din cauza frigului, fără să proteseze.

Toaleta din celula lui Saddam Hussein, piesă de muzeu în Statele Unite. Aşa sînt americanii, colecţionează toate căcaturile.

Dovada ADN: Caii-leopard, pictaţi de strămoşi în peşteră, chiar au existat. Există dovezi că şi „Carul cu boi” pictat de Grigorescu a existat.

Colecţionarul de cadavre: Un rus a trăit ani de zile alături de 29 de cadavre costumate în păpuşi. Cadavrele au declarat că în tot acest timp s-au simţit manipulate.

Un bătrân din Iaşi a murit rezemat de peretele spitalului, fără ca nimeni să-l bage în seamă. Autorităţile promit că vor lua măsuri ca de acum înainte pereţii spitalelor să fie mai comozi.

O nouă autostradă, spre Moldova, a devenit prioritate europeană. Asta ca să-i transporte mai eficient pe moldoveni înapoi acasă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 noiembrie 2011 18:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 8 noiembrie

Adrian Minune şi-a luat o palmă de la un interlop.

O fi spus copilul minune ceva, o fi înjurat interlopul…

Bianca Drăguşanu, isterică: “Nu sunt femeia din plastic. Am doar silicoane.” Era atât de iritată, încât nimeni n-a reuşit s-o dezumfle.

Statele Unite ar putea fi nevoite să atace Iranul. Mai lipseşte doar ca băieţii din serviciile secrete să inventeze nişte motive pentru declanşarea atacului.

Un canadian îşi plimbă bizonul de 725 de kilograme cu maşina.
Visul său rămâne însă să-l plimbe cu maşina pe Marian Iancu.

Zeci de trenuri pe ruta Bucureşti – Craiova au întârzieri din cauza unui furt de cablu. Cu toate acestea, călătorii moldoveni nu au renunţat la avertismentul “Sârmă, bă!”

O constănţeacă a furat 5.000 de lei de la un bătrân şi i-a ascuns în fund. O fi confundat ochiul dracului cu ochiul maro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 noiembrie 2010 19:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult