Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 9 ianuarie

O elevă de la un liceu din Gheorgheni a făcut sex cu 150 de bărbaţi.

Fata a fost dezamăgită când a aflat că, în ciuda acestor rezultate extrem de bune, părinţii nu vor să o transfere la „Jean Monnet.”

Kim Jong-Un şi-a serbat duminică ziua de naştere, dar vârsta sa a rămas secret de stat. Autorităţile au fost nevoite să blureze lumânările de pe tort în toate pozele.

Libertatea: „Andreea Bălan, irefutabil de sexy într-o revistă pentru adulţi”. Nu ştiam că Patapievici a început să scrie în Libertatea.

Realitatea.net: 4 coafuri feminine pe care bărbaţii le iubesc. Pe locul I e, ca de obicei, coafura misionarului.

Şase tineri obligau minore să se prostitueze în cluburile din Germania şi Italia. Tinerii au vrut să le arate minorelor ce se va intîmpla cu ele dacă nu se pun cu burta pe carte.

Bianca Drăguşanu nu va mai fi asistenta lui Capatos. Probabil va fi înlocuită cu o gonflabilă, că oricum nimeni nu va sesiza diferenţa.

Statele Unite se manifestă împotriva condamnării la moarte a cetăţeanului american, acuzat de spionaj în Iran. Americanii vor să-l execute ei.

Preşedintele Yemenului va primi imunitate în schimbul demisiei. În perioada gripelor e mai bună imunitatea.

Botezatu zice că le-ar lua pe fiicele lui Nuţu Cămătaru la prezentări de lenjerie intimă. Nuţu a fost de acord, spunând că fetelor nu are ce să li se întâmple atâta timp cât sunt cu Botezatu.

Incendiu la biserica Sfântul Pantelimon din Bucureşti! Se pare că Dumnezeu e mâniat că nu i-au dat bisericii un nume mai bun, ca Sfântul Primăverii, Sfânta Băneasa sau Sfântul Aviaţiei.

În oraşe din întreaga lume azi s-a sărbătorit „Ziua fără pantaloni”, când mii de oameni circulă cu metroul doar în chiloţi. Mâine sigur va fi „Ziua eliberării pe cauţiune”.

Scris de TNR
9 ianuarie 2012 16:01

Alte articole

Vezi mai mult