Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 9 iunie

Nuţu Cămătaru a plecat de la Penitenciarul Jilava călare pe un armăsar. La cât a fost călărit în cei 6 ani de închisoare, simţea şi el nevoia să mai schimbe poziţia.

Ritmul în care se împrumută România e de 600 de euro pe secundă. Problema e că politicienii noştri sunt capabili să fure până la 1.000 de euro pe secundă.

Marcel Pavel a avut festivitatea de absolvire la Conservator, la Secţia canto. Probabil profesorii l-au trecut la toate materiile doar ca să nu-l mai audă cântând la orele de canto.
Copii crescuţi de mame lesbiene sunt mult mai inteligenţi decât cei care provin din familii normale.

Problema e că încă nu s-a inventat copilul care să supravieţuiască cu două femei pe cap, zi de zi.

Un bărbat din Moreni şi-a injectat motorină în vene din cauză că nu avea un loc de muncă şi trăia dintr-un ajutor social ce urmează să fie redus. O fi încercat bietul om să scape de iad, mizând pe faptul că n-o să-l lase nimeni în preajma focului cu motorină asupra sa.

Oana Roman ar apela la donatorii de spermă pentru a avea un copil.
Asta e genul de ştire care va convinge mulţi donatori de spermă să renunţe la practica lor.

Titlu în Click!: Menghia, eşti superbă fără haine. Presupun că au făcut brainstorming vreo 3 ore până să găsească titlul ăsta. Patriciu ar trebui să fie mândru de ei.

În Marea Britanie s-a lansat un nou sortiment de îngheţată, cu gust de peşte şi cartofi prăjiţi. Şi uite aşa se va îmbogăţi fraierul care a scăpat îngheţata în tigaia cu peşte şi cartofi prăjiţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 iunie 2010 09:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult