Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 9 mai

România importă legume de 7 ori mai mult decât exportă. Aproape jumătate din importurile de legume sunt reprezentate de roşii. Practic, suntem cel mai mare importator de plastic din Europa.

Au început evaluările pilot ale elevilor de clasa a II-a. Emoţii uriaşe pentru Marian Vanghelie, care acuză că n-a avut timp să se pregătească.

Vietnamul nu mai vrea trenuri japoneze de mare viteză, fiindcă proiectul de 50 miliarde dolari este prea costisitor. România a refuzat acelaşi proiect pe motiv că este prea ieftin: “Noi dăm atâţia bani când cumpărăm furculiţe şi costume de scafandru pentru CFR”.

Germania ar putea renunţa la viteza nelimitată de pe autostrăzi. Asta probabil ca să nu se simtă complexaţi nemţii care şi-au cumpărat Logan.

Botoşani: Un şofer a înghesuit peste 40 de oameni într-un microbuz de 16 locuri. Mai mult, i-a şi păcălit că e vorba de o cursă Botoşani-New York.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 mai 2013 17:05

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 9 mai

Osama bin Laden se trata de impotenţă, potrivit unei dintre soţiile sale.

Deci se ascundea de ruşine, nu de frica americanilor.

Un bărbat a fost găsit spânzurat în podul fostei Maternităţi Ploieşti.
Se pare că s-a spânzurat cu un cordon ombilical găsit pe-acolo.

Pippa Middleton a fost ofertată cu cinci milioane de dolari pentru a juca într-un film porno. Dacă e deşteaptă, le ia banii şi apoi le arată curu’.

O femeie din Galaţi a trăit cu un copil mort în intestine timp de două luni. Ia să fi mâncat o salată şi nu mai avea nicio problemă.

Poliţiştii care participă marţi la miting, obligaţi să facă un raport. Asta o să-i ţină în secţie toată ziua, n-o să mai ajungă nimeni la miting.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 mai 2011 16:05

Alte articole

Vezi mai mult