Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 9 septembrie

900 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul cu Turcia. Aceştia vor fi legaţi la gură, astfel încât suporterii turci să nu-i poată mitui cu şaorma.

Propagandă legionaroidă la Radio România Cultural: o realizatoare neagă Holocaustul. Ştiam deja că suntem un popor cu memoria scurtă! Uitaţi-vă numai câţi români regretă comunismul.

Campion olimpic la înot, suspectat de trafic de droguri. Când te pricepi atât de bine să treci Dunărea, fraier să fii să nu-ţi rotunjeşti veniturile.

Declaraţie surpriză a lui Crin Antonescu: proiectul Roşia Montană trebuie respins. „Nu mă interesează poluarea, dar ştiţi cât zgomot face o exploatare minieră?”

Traian Băsescu a adoptat o poziţie cu privire la Siria. „Orice ţară în care religia îţi interzice să bei trebuie bombardată.”

 

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

9 septembrie 2013 13:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 9 septembrie

Sorin Ovidiu Vântu a fost reţinut pentru 24 de ore.

La intrarea în celulă, SOV a declarat: “Sper ca după 24 de ore să bată vântul în celula mea”.

Băsescu: “Mi-aş dori un ministru de Finanţe cum a fost Remeş”. Probabil lui Băse i s-a făcut poftă de caltaboş când a declarat asta.

Monica Iacob Ridzi: “Procurorii au dat dovadă de un exces de zel regretabil”. Probabil e iritată că a fost zburată din funcţie înainte să dea un tun cu adevărat mare.

C.V. Tudor: “Cine se ia de Elena Udrea, are cătuşele asigurate”. În schimb, cine se ia după Vadim, are cămaşa de forţă asigurată.

Traian Băsescu: ”Maximul crizei a fost depăşit”. Băse nu crede ce spune, pur şi simplu a dat declaraţia asta ca să-l mobilizeze pe Boc pentru tâmpenii şi mai mari.

Un comisar european i-a comparat pe francezi cu naziştii. Francezii au primit cu bucurie comparaţia,  mai ales ca se săturaseră să le spună lumea că au fost umiliţi de nazişti în Al Doilea Război Mondial.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
9 septembrie 2010 12:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult