pict_romana_prima_jum_sec_3Contrar a ceea ce suntem înclinați să credem, pictura din imagine nu demonstrează existența, în antichitatea târzie, a reclamelor la vibratoare, ci existența minelor antipersonal.

Deși de o culoare dubioasă, „obiectul” este chiar „Obiectul”, cum țin să ne convingă istoricii de artă. El a fost cules de pe câmpul de luptă de către un traficant de organe specializat în membre virile. Astfel de culegători erau cunoscuți sub denumirea populară de „p...lărăi”. Ei puteau fi surprinși în transmisii tv live, trecând cu mănunchiuri întregi pe lângă Cătălin Radu Tănase. 

Pe suprafața penisului, la capete, se pot observa niște chestii ce nu par să facă parte din anatomia lui. Pentru cei care nu știu, e vorba de replica romană la un bine-cunoscut ritual evreiesc: „coaserea împrejur”. Cei care țineau să știe unde le intră „Maximus” (numele de alint cel mai răspândit) își aplicau și strasuri fluorescente.

Corespondența defunctului face lumină în acest caz neobișnuit. „Ave, Terentius, membrul tău e la mine, scria el. Este funcțional și aproape întreg, pe măsurate! Sănătate ție!” (De unde și păhărelul de vin.) Istoricii au găsit și răspunsul veteranului de război: „Prin câte c...ruri nespălate o fi trecut, s-ar putea să nici nu mă mai recunoască.” Aici, vajnicul soldat nu face aluzie, cum s-ar crede, la membrii familiei celui din imagine. E vorba despre una dintre practicile mai puțin ortodoxe ale traficanților, care păcăleau în acest mod controlul de la granițe.

În Egiptul ocupat de romani, astfel de portrete se puneau peste mumii. Egiptenii romanizați se pictau cu ce duceau pe lumea cealaltă: unii, cu ochelari de soare Ray Ban, alții, cu tigăi dry cooker. (Inutil de menționat că acestea din urmă erau confiscate înainte de îmbarcarea pe Styx.) Asta demonstrează dorința celui din imagine de a lua cu el penisul în lumea de apoi. Fapt care l-a mobilizat pe adevăratul proprietar.

După luni de zile de călătorie în condiții de clandestinitate, reîntregirea a avut loc, prin sârma ghimpată, într-o atmosferă emoționantă. La început reticent, din cauza multiplelor traume suferite, penisul și-a recunoscut stăpânul după asprimea palmelor obișnuite cu sulița.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de stefan | Friday, 17.01.2014 15:20 TNR Cultural