Sarmalele Reci sunt în doliu. Nu stim cine, nu stim când… ”L-au ucis pe Bula”. ”A murit eroul national!”

Aceasta veste trista va fi comunicata oficial publicului joi, 24 martie, în Jukebox Club (str. Turturelelor nr. 11), chiar de trupa Sarmalele Reci. Cum s-au petrecut faptele, care e sursa stirii, toate acestea vor fi dezbatute împreuna cu toti participantii la concert.

A mai ramas mai putin de o saptamâna pâna la eliberarea certificatului de deces, timp în care înca speram ca Bula sa fie resuscitat. Sarmalele Reci va invita pe pagina de facebook sa încercati sa îl reînviati pe erou. Cel mai bun banc cu Bula va fi rasplatit cu o invitatie dubla la concert: http://www.facebook.com/SarmaleleReci.

Intrarea la comemorare se face pe baza de bilet.

Biletele se gasesc în exclusivitate în Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Biletul nu garanteaza loc la masa. Pentru rezervari, publicul este rugat sa se adreseze direct clubului, la numarul de telefon 021.322.66.10.

Sustinut de:
RockFm
Romania Libera, Sapte Seri, port.ro, metropotam.ro, rol.ro, e-concert.ro, rockon.ro, iconcert.ro, 121.ro, anyplace.ro, rockstage.ro, muzicabuna.ro
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 18.03.2011 15:12 TNR Cultural