Femei fatale (II)

„Fetele bune ajung în Rai, cele rele, unde vor, iar cele fatale, acolo unde e nevoie de ele: în posturi de conducere.” (proverb corporatist)

„Fetele bune ajung în Rai, cele rele, unde vor, iar cele fatale, acolo unde e nevoie de ele: în posturi de conducere.” (proverb corporatist)

Sarah_KerriganLt. Sarah Kerrigan din Star Craft (viitorul anterior)
Pe numele ei complet Sarah Jessica Parker Kerrigan, femeia fatală a războiului spaţial a fost iniţial o shoperiţă plictisită de sex in the city. Atrasă de mirajul mineralelor şi al gazului vespenian, tânăra roşcată şi-a început cariera pe centura de asteroizi. Aici a învăţat să glumească cu soldaţii, îmbiindu-i cu texte dragi lor precum: „You wanna piece of my ass, boys?” Deşi ea însăşi de abia se vede pe hartă, posteriorul ei obraznic a fost remarcat de Jim Raynor şi Arcturus Mengsk. Aceştia au vrut s-o păcălească că sunt archoni de culoare şi au încercat şmecheria cu „we are as one”, adică o specie de sandvici. Nu le-a mers, fireşte, Kerrigan preferându-i pe zergi, fiindcă sunt, cum spunea ea, „mai animale”.

Ioana d’Arc (1412 – 1431)
Chiar dacă are arc, să n-ai încredere într-o femeie fatală înarmată. Îţi distrage atenţia de la adevărata ei armă, cea psihologică. Învăţată de vocile din capul ei, Ioana îi ducea cu vorba pe bărbaţi. Mai precis, cu două vorbe: când îşi aduna oştenii, spunea „gang bang”, iar dacă voia să iasă cu măcel, striga: „partouze!”. Ca prin minune cerească, ea ieşea teafără. Soldaţii ajunseseră atât de dornici de ea încât, la un moment dat, imnul armatei devenise „Gimme Hope, Jo’anna”.

Ioana a învăţat la şcoală că, în Evul Mediu, fetele de vârsta ei erau „virgine”. Un cuvânt pe care nu-l înţelegea, deoarece coDEX-ul online fusese pus pe foc de tătari cu un secol în urmă.

Câte un preot îşi făcea de lucru sub armura ei, s-o dea de gol că nu mai e fecioară. Ioana îi băga vreo garguie pe gât (care, pe atunci, nu era pentru gargară) şi i-o trântea medievaleşte: „crede şi nu cerceta”. Mirată de isteţimea ei, Inchiziţia a invitat-o la un grătar.

Auzind că a fost arsă de Inchiziţie, regele Carol VII a comentat: „Dacă nu i-a plăcut să se ardă la mine pe birou…”

Gurile rele spun că Ioana a ajuns printre îngerii lui Charlie, fiind prima instructoare de manipulat suliţa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Stefan
12 iulie 2013 10:07

Alte articole

Vezi mai mult