Femei fatale ( IX )

„Femeia fatală de bunăvoie se cunoaște.” (Proverb englezesc)

Morgan le Fay

Morgan le Fay (pe numele ei de fată: Morgan le Fay Proasto) și-a început cariera de vrăjitoare ca picoliță pe la mesele rotunde. Aici a învățat cum să strecoare lămâie și alte poțiuni nefaste în berea cavalerilor. Asta, în timp ce aceștia o complimentau spunându-i că are un posterior mai rotund ca masa lor și întrebând-o dacă e har moștenit. Geloase, colegele ei de la liceul „Merlin” susțineau că singura materie magică la care Morgan excelează e umflatul noții de plată și că la „învârte sticla” câștiga doar că avea noroc.

Morgan a fost iubita Vrăjitorului din Oz. Vrăjeala a ținut până a aflat că OZ e un loc cu multă sodomie, dar unde femeile n-au voie. Apoi, fatala s-a reorientat spre Lancelot, fiindcă acesta i-a promis o aplicație care face luna plină când vrea mușchii ei. Aplicația mergea însă foarte încet, de multe ori treceau și 4 săptămâni. Răzbunătoare, Morgan i-a spus cavalerului că mai pupă sex când o găsi Sf. Graal.

Morgan era soră după mamă cu Arthur. Adept al liniștii interioare, regele lupta împotriva saxofonilor. Firește, cu ajutorul faimoasei săbii Excalibur. Morgan avea deja o problemă cu tot ce începe cu „ex-”, așa că i-a dat ultimatum fratelui: ori îi schimbă numele, ori i-o înfige undeva de n-o mai scoate nici cu excavatorul.

După ce s-a săturat de minuscula baghetă magică a lui Harry Potter, Morgan a trecut la toiagul lui Gandalf, care, înțelept din fire, și l-a asigurat pe o sumă bunicică. Trădată în dragoste, vrăjitoarea elfă Galadriel a declarat că „toți bărbații sunt orci”.

Morgan s-a evidențiat printr-o cruzime rar întâlnită, legând cununiile lui Frodo și Sam. Bieții băieți au început să se acuze unul pe celălalt că ar fi rătăcit inelul care trebuia să le unească destinele. Apoi, ca și cum asta nu era de ajuns, excursia mult visată la Mordor s-a transformat într-un coșmar, după ce GPS-ul a început să-i îndrume spre Munții Cețoși cu vocea lui Inna.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Stefan
30 august 2013 14:08

Alte articole

Vezi mai mult