Femei fatale (V)

„Nu-ţi cumpăra echipament de base jumping. Ia-ţi o femeie fatală.” (Viorel Sarincap, expert în sporturi extreme)

„Nu-ţi cumpăra echipament de base jumping. Ia-ţi o femeie fatală.” (Viorel Sarincap, expert în sporturi extreme)

Sirenele

Nişte inculţi debusolaţi de hormoni, marinarii îşi închipuiau că sirenele au peşte nu pe picioare, ci – pardon – între. Ei nu ştiau că apetisantele cântăcioase au fost mai întâi păsări. Asta până când Agent Cooper şi-a dat seama că „sirenele nu sunt ceea ce par a fi” şi le-a demascat ca făcând parte din gruparea teroristă Angry Birds.

Sirenele erau frumoase şi cântau frumos. Chiar şi numai când intrau în scenă, se ridica în picioare toată sala de forţă. Desigur, nu toate arătau ca în Baywatch. O mare dezamăgire a avut-o Leonardo di Caprio, comandantul de pe Titanic, cu Céline Dion. A ascultat-o încântat, dar când a văzut-o, a vrut s-o împingă cu o vâslă la fund. Astfel, nava s-a dezechilibrat şi… continuarea o ştim cu toţii. Chiar şi acum, când face turul Titanicului cu excursioniştii, James Cameron îi dă 5 dolari canadiencei să se ascundă sub ancoră.

Dacă vreunui afon nu-i plăcea cum cântau ele, solzoasele îi spuneau să-şi scoată ceara din urechi şi-l ameninţau cu bancuri de peşti pirandia. Singura scăpare pentru marinari în acest caz era să se lase legaţi de „catarga”, cum numeau ei targa de la electroşocuri. Nr. 9 era plin de ei, şi, în nebunia lor, aceştia îşi închipuiau că aspirina este un remediu împotriva lu’ Inna.

Se spune despre sirene că îl aveau pe vino-ncoa’ şi că devorau bărbaţi pe banchiza din spate. Întorşi, chipurile, de la pescuit, bărbaţii nu le puteau explica nevestelor cum s-a rătăcit câte un solz pe rever.

Sirenele preferau bărbaţii cât malu’, aceştia fiind mai rezistenţi la valurile pe care le făceau ele în presa de scandal. Tabloidele antice urlau: „Sirena lui Ulise iar e cu coada pe sus”, „nimeni nu-i mai ajunge la mâner”, „Sirena Gomez, dans provocator în faţa piraţilor somalezi!”.

În special căţelele erau ofticate când le vedeau pe sirene apărând într-un nou clip cu Pitbull, fratele mai mic al lui Cerber. „Ia nu mai ne frecaţi la icre, epavele dreacu”, replicau, plictisite, fatalele pe FB.

olivia-10

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Stefan
2 august 2013 10:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult