Femei fatale (VI)

„Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, iar femeile fatale, de pe Nibiru.”

Amazoanele

Copile fiind, amazoanelor li se spunea că neamul lor se trage din jungla amazoniană, unde un băiat rău pe nume Mowgli punea şarpele Kaa pe ele. Astfel, fetiţele amazoane erau impulsionate să înveţe bine la şcoala de samba. Doar cele mai capabile urmau cursurile de doctrină powerpuff girls. Aici erau predate zonele masculine sensibile: portofelul şi telecomanda.

După părerea bărbaţilor antichităţii, amazoanele aveau o ţinută scandaloasă: în loc să se îmbrace ca femeile obişnuite, în cearşafuri, ele purtau fuste scurte, ca şi ei. Drept răzbunare, masculii le sculptau pe amazoane cu ambii sâni. Era singura lor modalitate de a se bucura de un titjob. La un moment dat au apărut şi sculpturile gonflabile cu amazoane, numite XXXena.  

Războinice faimoase în întreaga antichitate, amazoanele erau experte la luptele în noroi. La final, pe melodia „Dirrty” a Christinei Aguilera, era înmânat marele trofeu: colosul din Rhodos, care pe atunci încă trăia. Premiul al doilea era un performant arc vibrator, al treilea, un album 50 Centaur, iar menţiunea consta din călcâiul lui Ahile.

O dată pe an, amazoanele se împerecheau. Cum bine se ştie, fetiţele erau păstrate. Dar, dacă ieşea băiat, acesta era privat de playstation până sucomba. Din vremurile respective a rămas o emoţionantă postare a unui student gladiator, care spunea că „amazoanele l-au omorât pe Dumnezeu”.

Amazoanele nu erau cu toatele lipsite de romantism. Unele îşi cereau în căsătorie bărbaţii în Turnul Babél. La baza turnului erau întotdeauna pregătite nişte ţepe mari şi ascuţite.

Vinerea, amazoanele mergeau în club, unde urmăreau lupte de cocoşei. Aceştia se plângeau adesea patroanelor că sunt consideraţi simple obiecte sexuale. Și că slipii sunt largi şi le zboară denarii.

Amazoanele erau feministe convinse şi apărătoare ale drepturilor gay-lor. Pe placa lor de darts puneau, de obicei, chipul inamicului numărul 1: infamul Antonio Banderas, bărbatul fatal care a umilit sentimental o gogoaşă roz cu voce masculină.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Stefan
9 august 2013 13:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult