Femei fatale (VII)

„Femeia a fost făcută dintr-o coastă a lui Adam. Femeia fatală, direct din coloana vertebrală.” (Manuscrisele de la Marea Soartă)

Dalila

Dalila a fost o coafeză fatală din Vechiul Testament. Fiindcă asta o făcea să pară bătrână, ea a cerut să fie mutată în serialul „Familia Sampsons”. Aici l-a cunoscut pe rocker-ul Samson, pe numele lui complet Sam Son of Black Sabbath. Ea i-a arătat Fâșia Gaza, unde nici soarele nu ajungea, iar el a scos la iveală părul de pe spate, unde avea o rezervă de putere considerabilă.

Înaintea binecunoscutei trădări, Samson și Dalila s-au iubit mult. El făcea pustiu în mall înainte să apară ea la cumpărături, iar ea îi punea lui noaptea lame de ras sub pernă, să viseze frumos.

Dalila a fost plătită de arabi să afle de unde are Samson atâta putere. L-a întrebat de trei ori. Prima dată, bărbatul a ridicat din umeri: „Să mă pici cu ceară dacă știu.”. Apoi, a încercat s-o păcălească arătându-i inelul lui Gollum. În cele din urmă, i-a spus adevărul: „Sunt Chuck Norris deghizat.” Auzind asta, Dalila l-a adormit citindu-i din Cartea cărților și… continuarea o știm cu toții. Din câteva tăieturi iscusite a ieșit la iveală polițistul texan, agent secret al Mossad-ului.

Salomeea

Salomeea era fiica vitregă a lui Irod Antipa. Cu numele ei de familie, școlăriță fiind, intra gratis la muzeu, unde decapita exponatele. Tot din timpul școlii, prințesa a rămas și cu o vastă cultură umanistă, ea știind pe de rost fraza „Capul lui Moțoc vrem”.

Ioan Botezătorul a fost cel mai hipster dintre toți hipsterii din vremea lui, dovadă fiind că vorbea despre un artist care nici nu apăruse încă în playlist-uri. Cel mai tare, Ioan disprețuia prințesele. Supărată, Salomeea i-a vrut capul pe un disc de vinil.

După cum bine știm, Salomeea a ajuns o dansatoare celebră și și-a văzut visul cu ochii. Fermecat de prestația fatalei pe melodia Head down a Rihannei, juriul i-a făcut acesteia o surpriză: i l-a adus pe highlander-ul Duncan MacLeod, care a trecut imediat la treabă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Stefan
16 august 2013 14:08

Alte articole

Vezi mai mult