Gafă culinară? Un român a găsit o bucată de rucola într-o porție de ceafă cu cartofi prăjiți

Credea că e o simplă ceafă la grătar, dar ce a simţit l-a şocat! Un sătean din Fantanele  în vârstă de 60 de ani a trăit sperietura vieţii lui când a muşcat dintr-o frunză de rucola care i se strecurase în farfuria cu carne încă sfârâindă.

“Înfulecam cu poftă din friptură când am auzit ‘cranţ’ şi mi-am dat seama că am în vârful furculiţei ceva verde!”, povesteşte gurmandul. “Era să cad de pe scaun. Am închis obiectul ciudat într-un borcan şi, la sugestia lui fi-miu – care intuise că e un fel de frunză -, l-am căutat în atlasul botanic. Ca să vezi, era r-u-c-o-l-a! Cică se mănâncă! E chiar gustoasă, dacă stau să mă gândesc.”

În urma unei anchete în familie, sursa rucolei misterioase a fost identificată drept soţia sateanului, care făcea experimente în bucătărie. “Inspirată de vizita la Lidl, am hotărât să ‘colorez’ şi eu friptura cu nişte ingrediente mai moderne.”

“La mine în sat nu folosea nimeni aşa ceva şi tot ieşea grozavă ceafa, dar acum de când cu vizita LIDL în sat, sătencelor noastre le vin o sumedenie de idei năstrușnice când vine vorba de gătit”, a comentat un specialist în grătare din Fântânele, care a coordonat cercetările.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 decembrie 2015 13:30
Citește mai mult despre: ceafa rucola

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult