Şi-a pus lumea în cap! Primarul din Fântânele, o comună din Sibiu, a văzut că aproape toată lumea din sat are câte o tabletă şi că toţi vorbesc despre Like şi Share. Bănuind că e vorba de produse, a decis să pună un impozit şi le-a solicitat sătenilor să dea câte un Like şi un Share la primărie de fiecare gospodărie.primar_like_share.jpg

“Noi folosim tableta ca să mai intrăm pe Skype, să vorbim cu rudele plecate în străinătate. Rudele ne mai cer să le arătăm ce-am gătit la noi, preparatele tradiţionale, cum pregătim noi când facem sărbătorile acasă. De exemplu nora mea mă roagă s-o ajut în direct când face câte o reţetă de-a noastră, îi mai spun eu cât mălai să bage la mămăligă, secrete din astea”, explică Mioara Papuc, gospodină din Fântânele. Aceasta spune că nici nora ei nu se lasă şi când vrea s-o impresioneze intră pe BucătăriaLidl.ro, să caute reţete autentice.

Primarul a auzit şi ce fac sătenii cu tabletele şi le-a zis că dacă nu dau Like-urile şi Share-urile să-i dea nişte tobă, caltaboş, sau salată de boeuf, că altfel îi penalizează: “Vin cu executorul şi le iau Like-urile din casă!”, ar fi declarat primarul. Mioara Papuc spune însă că primarul nu trebuie să se pună cu oamenii: “De unde să-i dăm Like, că primăria nici n-are cont pe Facebook, că el stă numa-n crâşmă!”.

Scris de Advert Einstein | Thursday, 24.12.2015 11:30 TNR la sat