Un primar de la ţară le-a impus oamenilor să dea câte un Like şi un Share la primărie, ca impozit

Şi-a pus lumea în cap! Primarul din Fântânele, o comună din Sibiu, a văzut că aproape toată lumea din sat are câte o tabletă şi că toţi vorbesc despre Like şi Share. Bănuind că e vorba de produse, a decis să pună un impozit şi le-a solicitat sătenilor să dea câte un Like şi un Share la primărie de fiecare gospodărie.

“Noi folosim tableta ca să mai intrăm pe Skype, să vorbim cu rudele plecate în străinătate. Rudele ne mai cer să le arătăm ce-am gătit la noi, preparatele tradiţionale, cum pregătim noi când facem sărbătorile acasă. De exemplu nora mea mă roagă s-o ajut în direct când face câte o reţetă de-a noastră, îi mai spun eu cât mălai să bage la mămăligă, secrete din astea”, explică Mioara Papuc, gospodină din Fântânele. Aceasta spune că nici nora ei nu se lasă şi când vrea s-o impresioneze intră pe BucătăriaLidl.ro, să caute reţete autentice.

Primarul a auzit şi ce fac sătenii cu tabletele şi le-a zis că dacă nu dau Like-urile şi Share-urile să-i dea nişte tobă, caltaboş, sau salată de boeuf, că altfel îi penalizează: “Vin cu executorul şi le iau Like-urile din casă!”, ar fi declarat primarul. Mioara Papuc spune însă că primarul nu trebuie să se pună cu oamenii: “De unde să-i dăm Like, că primăria nici n-are cont pe Facebook, că el stă numa-n crâşmă!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 decembrie 2015 11:30
Citește mai mult despre: Fântânele impozit like primar Sarbatori tabletă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult