Un român se plânge că a invitat vegani la masa de Crăciun și i-au mâncat bradul

Ai grijă pe cine chemi la masă! Un gospodar din Fântânele, judeţul Sibiu, s-a trezit fără pomul de iarnă după ce şi-a invitat doi prieteni din Bucureşti la ospăţul de Crăciun. Vegani convinşi, aceştia au refuzat să guste delicatesele tradiţionale şi s-au năpustit asupra bradului, pe care l-au devorat până la ultimul con.

“Ehei, dacă ştiam că au aşa gusturi prietenii mei de la oraş, le făceam o ciorbă de varză, o mâncare de mazăre, numai să-mi salvez mândreţea de pom. Cum să te apuci să ronţăi cetină când ai în faţă piftie, caltaboş, tobă, cârnaţi?”, se întreabă gospodarul, nemulţumit că a trudit zile întregi în bucătărie pentru nişte invitaţi nerecunoscători. “De unde era să ştiu că veganii mănâncă verdeaţă chiar şi de Sărbători?”

Inspirat de vizita celor de la Lidl, românul harnic a reuşit să prepare pe loc o salată proaspătă, distrăgându-le atenţia prietenilor vegani şi reuşind să recupereze vârful preţiosului său brad. “Sunt oameni faini, dar când văd verde în faţa ochilor îşi cam pierd cumpătul!”, a concluzionat gospodarul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 decembrie 2015 10:11
Citește mai mult despre: brad mancare Sarbatori vegani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult