A trecut la un alt nivel. Un bucureştean nu face zgomot cu bormaşina, ci sparge buşteni în casă

I se spune regele din Berceni! Nimeni, dar absolut nimeni nu se mai poate face auzit în cartier când se apucă el de făcut gălăgie. Este vorba de un bucureștean căruia sunetul de bormașină nu i s-a mai părut suficient de deranjant pentru vecini și a trecut la un nivel superior: acum despică bușteni în apartament.

”Cu sunetul de bormașină s-a obișnuit deja toată lumea, nu mai deranjează pe nimeni”, povestește ingeniosul bucureștean. ”Păi pe fi-miu nici măcar nu-l pot trezi cu bormașina, chiar dacă dau găuri în perete la 10 centimetri de el. Ca să-l parafrazez pe marele Pitagora, sunetul de bormașină a ajuns ca muzica sferelor pe care, din cauză că e continuă, nu o mai auzim efectiv. Așa că a trebuit să vin cu altceva.”

Salvarea bucureșteanului s-a numit eMAG, de unde și-a cumpărat un despicător de busteni trifazat Hecht 6414, cu care domină acum sonor tot cartierul Berceni. ”Are un motor extrem de puternic și pornește din prima, fără probleme. Iar de zgomot, nu mai vorbesc! Desigur, încă n-o acoperă pe nevastă, dar e pe-aproape”, a povestit bărbatul.

El a adăugat că abia așteaptă Black Friday, că sigur va găsi și anul acesta pe eMAG ceva la care nu se așteaptă. ”Nu e produs, cred, care să existe și să nu apară și pe eMAG, deci sigur îmi iau și anul ăsta ceva mișto de la ei”, a anunțat bucureșteanul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 noiembrie 2016 11:11
Citește mai mult despre: bormasina busteni

Alte articole

Vezi mai mult