Ofertă de neratat! Site-ul Times New Roman, scos la vânzare pe eMAG de Black Friday

Veste excelentă pentru românii cu mustață pe care îi cheamă Țiriac! Anul acesta, de Black Friday, vor putea să-și cumpere de pe eMAG nu doar telefoane, bormașini sau home cinema, ci și cel mai important site de umor din România, www.timesnewroman.ro.

”Da, cred că este adevărat, anul acesta avem site-ul TNR în oferta de Black Friday”, a confirmat, sub protecția anonimatului, un angajat eMAG. ”Nu sunt însă chiar sigur, că anul ăsta avem peste 1.000.000 de produse la ofertă și, vă dați seama, nu am cum să le știu chiar pe toate. Dar parcă așa țin minte, că am văzut site-ul TNR în depozit, imediat după rafturile cu laptopuri și tablete. Stătea acolo și făcea glume cu băieții din depozit.”

Dacă își cheltuie banii pe alte oferte de Black Friday și nu le mai rămân bani ca să cumpere acum site-ul TNR, românii interesați de el pot să-l adauge la ”Favorite” pe eMAG și să spere că, până câștigă ei la loto sau primesc o moștenire fabuloasă, nu-l cumpără altcineva. Sau, dacă au vreo Cumințenie pe-acasă, uitată în pivniță sau garaj, o pot vinde statului român, iar cu banii obținuți pot cumpăra liniștiți TNR-ul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

18 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult