Un corporatist şi-a pus un scărpinător pe selfie stick, ca să ajungă cu el la șeful lui

Cine spune că poţi folosi selfie sickul doar în concediu? Patrick Popescu vă contrazice. Inventivul corporatist şi-a legat un scărpinător la selfie stick şi la şedinţe îşi scarpină şeful de oriunde ar sta. Patrick spune că în corporaţii concurenţa e mare şi ca să avansezi trebuie nu doar să faci powerpointuri excelente, ci şi să fii atent la nevoile superiorilor.

Corporatistul spune că de atunci şedinţele sunt mult mai plăcute, mai ales pentru şefi. Exemplul lui Patrick a fost urmat şi de alţi colegi. Unul a cumpărat o trusă de făcut pantofii, le spune şefilor să-şi lase pantofii la el şi în timpul liber, adică nopţile, el îi lustruieşte. În 3 luni s-au văzut rezultatele şi a fost promovat.

Corporatiştii colegi cu Patrick spun că învăţământul românesc nu promovează atitudinea proactivă pe care o au ei, şi cei care se angajează habar n-au să-şi valorifice atuurile: “Nici nu ştiau unde să caute un scărpinător. Parcă e cine ştie ce chestie să intri pe eMAG şi să comanzi unul! Sfatul meu este să fie atent la ce-şi doresc şefii, pentru că nu toţi se scarpină la fel. Poate unul vrea o lesă, sau o botniţă, cine ştie” a declarat Patrick, în timp ce-şi scărpina şeful.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

15 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult