Un romantic incurabil a înfundat scurgerea blocului cu petale de trandafir și ceară de la lumânări

Scandal într-un bloc din Capitală! Mai mulți locatari se plâng că unul dintre vecini le înfundă constant scurgerea blocului cu excesele lui de romantism. Petale de trandafiri, ceară de lumânări, hârtie de la scrisori cu inimoare sau panglici multicolore sunt doar câteva din obiectele cu care romanticul își terorizează vecinii.

”Umblă vorba prin bloc că e un romantic incurabil, un ciudat d’ăla care în loc de duș preferă să facă baie în cadă, înconjurat de petale de trandafiri și lumânări parfumate”, acuză un vecin. ”Și nu e numai asta, nu cred că vreți să știți cum miroase în bloc când face el duș, de la toate lumânările alea parfumate. Cred că folosește câte 174 odată, atât de puternic e mirosul în tot blocul.”

”Gusturile nu se discută”, se apară bucureșteanul romantic. ”La fel cum vecinilor mei le plac tigăile și bormașinile, mie îmi plac obiectele romantice. Mai ales că acum e foarte ușor să comanzi de pe internet, dintr-un singur loc, tot ce ai nevoie. Eu, de exemplu, am găsit anul trecut de Black Friday pe eMAG de toate: lumânări, petale, uleiuri speciale, săruri de baie, bețigașe parfumate, cristale terapeutice, câte și mai câte. Și nu puteam rata ocazia.”

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

11 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult