Avocatul lui Şova, convins că acesta va scăpa: “A luat şpaga în bani de Monopoly!”

Avocatul lui Şova, convins că acesta va scăpa: “A luat şpaga în bani de Monopoly!”

Chemat de câteva ori la DNA pentru a depune declarații într-un dosar de luare de mită, senatorul Dan Șova are șanse mari să scape întrucât, conform declarațiilor avocatului acestuia, a primit mita în bani de Monopoly. „Procurorii i-au întins o capcană lui Dan Șova, i-au dat câteva teancuri de bani marcați iar acesta a spus că va interveni pe lângă primarul Onțanu pentru a obține autorizații de construcție a unui cartier de case pe Baltic Avenue”, a declarat avocatul lui Șova. 

Banii primiți de Șova erau hârtii de 100 și 500 de dolari dar și un tichet pe care scria „You have won second place in a beauty contest, you win 10 dolars”. În cazul în care va fi găsit vinovat, Dan Șova va trebui să stea la închisoare cel puțin trei ture, două dacă nu e lumea atentă când se dă cu zarul. 

Dan Șova a fost săltat de procurori din fața blocului, unde se juca cu încă doi corupți. La domiciliul acestuia s-au găsit mai multe seturi de Lego furate de la alți copii, precum și un exemplar folosit din Mein Kampf.

Scris de Eftimie
@Fără categorie
20 noiembrie 2015 16:11

Articole asemanătoare

Vezi mai mult