Bărbaţii ameninţă cu ample proteste de stradă dacă anul acesta se va sărbători şi Dragobetele

Bărbaţii ameninţă cu ample proteste de stradă dacă anul acesta se va sărbători şi Dragobetele

Bărbaţii au ajuns la capătul răbdării! Gândul că la doar 10 zile distanţă de Valentine’s Day vor fi nevoiţi să sărbătorească alături de partenere încă o aşa-zisă zi a îndrăgostiţilor îi revoltă la culme. Ei spun că nu mai au nervii necesari să treacă printr-o nouă experienţă traumatizantă şi cer abolirea Dragobetelor.

„Până acum vreo 20 de ani februarie era o lună normală, care nu afecta negativ bărbaţii. Pe vremea aia nu se sărbătorea nici Valentine’s Day, nici Dragobete. Apoi, dintr-o dată, ne-am trezit cu două zile ale îndrăgostiţilor în februarie. Nu se poate ca noi bărbaţii să fim batjocoriţi în halul ăsta! De Dragobete ori nu sărbătorim nimic, ori ieşim în stradă şi protestăm violent!”, ameninţă reprezentanţii unui ONG care luptă pentru demnitatea bărbaţilor.

Ei invocă faptul că timpul dintre Dragobete şi Mărţişor este mult prea scurt. „Nici un bărbat normal nu îşi poate reveni în doar 4 zile, ca să fie apt pentru corvoada de 1 Martie. Avem nevoie de minim o săptămână între astfel de evenimente, altfel cedăm psihic şi ajungem să comitem fapte pe care partenerele noastre le vor regreta mai târziu.”

Scris de Calin
@Fără categorie
21 februarie 2013 13:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult