Ce Amazon Go? Un român susţine că de ani de zile ia produsele fără să le plătească la casă

Ce Amazon Go? Un român susţine că de ani de zile ia produsele fără să le plătească la casă

Aplicaţia revoluţionară de la Amazon, care îţi permite să iei produsele de la raft şi să ieşi din magazin fără să mai treci pe la casă, ar fi fost inventată de fapt cu ani în urmă, chiar în România! Astfel susţine Giani Ţ., un şomer din sectorul 4 al Capitalei, care îşi face cumpărăturile astfel încă din ’90.

„Mă gândesc să-l dau în judecată pe Jeff Bezos pentru câteva milioane de dolari. Mi-ai furat ideea, boss”, spune Giani, îndesând într-un buzunar câteva batoane de ciocolată. „Nu vreau să dezvălui secrete tehnice, dar aplicaţia mea e şi mai bună – nu-ţi ia banii de pe card la ieşire.”

Potrivit unor confesiuni mai vechi, metoda revoluţionarăa lui Giani Ţ. se bazează pe tehnologii wearable. „Un hanorac cu glugă, să nu te vadă camerele, o geacă largă, cu multe buzunare, poate şi un ghiozdan – atât de simplu, şi totuşi atât de futurist!”, ar fi declarat pionierul român al shoppingului, cu luni de zile înainte ca Amazon Go să ajungă măcar în faza de proiect.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
@Fără categorie
6 decembrie 2016 13:12

Articole asemanătoare

Vezi mai mult