Cocalarii, revoltaţi că pârtiile nu sunt deszăpezite, ca să poată urca cu maşinile până sus

Cocalarii, revoltaţi că pârtiile nu sunt deszăpezite, ca să poată urca cu maşinile până sus

Cocalarii autohtoni acuză autorităţile statului de nepăsare. Ei sunt revoltaţi că nici un utilaj de deszăpezire nu a intervenit până acum pe pârtiile de ski, fapt care-i împiedică să urce cu maşina până sus pe pârtie. Ei spun că, exact cum persoanele cu handicap au căi de acces speciale, aşa ar trebui să se întâmple şi în cazul cocalarilor.

„Nu o să mă vedeţi niciodată urcând cu telescaunul sau teleskiul, ca toţi săracii, până sus pe pârtie. Eu vreau să urc cu BMW-ul împrumutat de la tata, altfel dau statul în judecată. Dacă nu reuşesc să ajung cu maşina până sus pe pârtie, mie să nu-mi mai ziceţi cocalar”, a răbufnit Robert Acrişor, un cocalar din Paşcani.

Cocalarii se plâng că discriminările la care sunt supuşi se manifestă sub multe alte forme. „Dacă parchez pe 3 locuri de parcare, primesc amendă, dacă mă duc în şlapi la un restaurant select, sunt dat afară, dacă pun manele la telefon în autobuz, lumea se uită urât la mine. Ţara asta nu-şi respectă cocalarii, de aia mulţi pleacă să culeagă căpşuni în Spania”, s-a plâns acelaşi Robert Acrişor.

Scris de Calin
@Fără categorie
19 decembrie 2012 16:12

Articole asemanătoare

Vezi mai mult