Comisia de Integritate a ARD a eliminat candidaţii care n-au dat tunuri mai mari de 1 milion de euro

Comisia de Integritate a ARD a eliminat candidaţii care n-au dat tunuri mai mari de 1 milion de euro

Întrunită de urgenţă, comisia de integritate a ARD, alianţa din care face parte şi PDL, a eliminat de pe listele electorale aproximativ 70% dintre candidaţi. Monica Macovei, şefa comisiei, a explicat că este vorba de candidaţi care nu au putut dovedi dincolo de orice dubiu că au dat statului tunuri mai mari de 1 milion de euro.

„Degeaba avem 75% candidaţi noi, dacă aceştia nu întrunesc condiţiile noastre de eligibilitate. Cei 25% care au mai candidat din partea noastră nu au avut probleme, tunurile date de ei sunt dealtfel arhicunoscute, însă la cei noi e jale”, s-a plâns Macovei. „Ori n-au dat tunuri, ori au dat tunuleţe, să le zic aşa, adică sume pentru care Videanu nici nu s-ar da jos din pat”.

Macovei susţine că preferă ca ARD-ul să se prezinte cu mai puţini candidaţi la alegeri, decât să accepte începători pe liste. „Nu pot Videanu sau Udrea să fure şi pentru alţii. Sau, mă rog, pot, dar nu e corect ca ei să dea tunuri, iar alţii să stea pe margine şi să beneficieze de banii aduşi de Videanu sau Udrea în partid”.

Scris de Calin
@Fără categorie
26 noiembrie 2012 17:11

Articole asemanătoare

Vezi mai mult