Concediu distrus pentru o familie din Bucureşti. Când s-au întors acasă, se afişase întreţinerea

Concediu distrus pentru o familie din Bucureşti. Când s-au întors acasă, se afişase întreţinerea

S-au distrat la mare, dar când s-au întors au dat în depresie. E povestea tristă, dar adevărată, a unei familii din Berceni, care la întoarcerea din concediu au văzut că li se afișase întreținerea. Bieții oameni au văzut cum toată odihna a fost degeaba, și banii pe cazare și transport au fost de-a dreptul irosiți.

”Sunt lucruri despre care auzi din când în când, dar mereu li se întâmplă altora. Niciodată nu te gândești că ți s-ar putea întâmpla chiar ție. Am avut o presimţire. I-am spus nevestei: Sună la servici şi spune-le că a apărut o urgență, să mai stăm puțin. Ea nu şi nu, că are de spălat perdelele, că avem de udat florile din balcon. Şi uite ce-am pățit. Bine măcar că nu era pe lunile de iarnă”, spune Nicu Papuc.

”Când ne-am întors, soțul meu s-a oprit în fața avizierului, s-a albit la față și atunci am realizat ce se întâmplă. Am văzut că i se face rău. I-a căzut valiza din mână. S-a sprijinit de ușa liftului și s-a prăbușit. Mi-am dat seama că ni se afișaseră și penalizările. Atunci am leșinat și eu”, povestește Mioara Papuc.

Scris de Ionut
@Fără categorie
21 iunie 2016 09:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult