Consultări intense la Cotroceni. Klaus şi Carmen nu se înţeleg unde să-şi facă cele 20 de concedii în 2017

Consultări intense la Cotroceni. Klaus şi Carmen nu se înţeleg unde să-şi facă cele 20 de concedii în 2017

Ce Guvern? Ce Dragnea? Klaus Iohannis are probleme mult mai grave. Încă de la primele ore ale acestei zile, la palatul Cotroceni a început o nouă rundă de negocieri între preşedintele României şi prima doamnă, Carmen. Ca în orice cuplu, aceştia nu se pot înţelege unde să-şi facă concediile de anul viitor.

“Fiind şi multe concedii, e greu să ne armonizăm cu perioadele şi destinaţiile. Klaus ar vrea în februarie în Colorado, la schi. Eu aş vrea în Noua Zeelandă, la plajă. Sigur, putem să mergem în ambele locuri, dar te poţi înţelege cu el?”, a declarat Carmen Iohannis. Aceasta e nemulţumită că Iohannis are circa 250 de zile libere pe an, dar merge mereu prin aceleaşi locuri.

Preşedintele insistă să meargă în cel puţin 3 concedii în Statele Unite, în timp ce Carmen spune că i s-a luat de America şi că ar vrea şi destinaţii atipice, precum Rusia, sau Ungaria, spre disperarea preşedintelui: “Carmen nu ştie că dacă mă duc în Rusia mă dă Oculta Mondială afară de la Cotroceni”, a spus Iohannis.

Surse din Cotroceni spun că discuţiile între soţii prezidenţiali sunt deosebit de tensionate, şi că doamna Carmen i-ar fi aruncat lui Klaus decoraţiile pe geam, iar preşedintele s-a răzbunat şi a făcut-o pe Carmen „româncă”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
@Fără categorie
15 decembrie 2016 16:12

Articole asemanătoare

Vezi mai mult