Exclusiv! Grindeanu a fost și el azi în Parlament, dar era pe un scaun foarte mic, în spatele lui Dragnea

Exclusiv! Grindeanu a fost și el azi în Parlament, dar era pe un scaun foarte mic, în spatele lui Dragnea

Spre deosebire de alte dăți, azi nu doar România TV și Antena 3 au manipulat, ci absolut toată presa din România. Pentru că absolut toate entitățile media și toți influencerii de pe Facebook au susținut azi la unison că premierul Sorin Grindeanu n-a participat la discursul ținut de președintele Iohannis în fața camerelor reunite ale Parlamentului.

Toate, mai puțin Times New Roman, care publică în exclusivitate o imagine de azi din Parlament din care se vede clar că premierul Grindeanu a participat la discursul președintelui. Ce-i drept, pe un scaun extrem de mic și undeva mult în spatele lui Liviu Dragnea, dar important e că a fost și el acolo.

”N-avem încotro și trebuie să recunoaștem că Times New Roman a arătat încă o dată că e singura publicație care spune întotdeauna adevărul”, a reacționat reputatul analist Decebal Popescu. ”Practic, TNR a rămas ultimul bastion al onestității și al deontologiei din această țară. Chapeau bas!”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
@Fără categorie
7 februarie 2017 17:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult