Gigi Becali îl vinde pe Adi Rocha la kilogram, ca să ia mai mulţi bani pe el

Gigi Becali îl vinde pe Adi Rocha la kilogram, ca să ia mai mulţi bani pe el

Frustat că încă nu a reuşit să scape de Adi Rocha, Gigi Becali a decis să schimbe strategia. “Am vorbit cu Giovani şi i-am zis să-l vândă pe Rocha la kilogram, ca să iau mai mulţi bani pe el. Am vorbit şi cu bucătarul echipei, să mi-l îngraşe rapid pe Rocha, pentru că orice kilogram în plus înseamnă bani”, a spus Gigi Becali.

Pentru că nu bănuieşte absolut nimic, atacantul Stelei este cum nu se poate mai fericit. “Simt că am devenit preferatul patronului”, s-a lăudat Rocha într-un interviu TV. “De câteva zile primesc la masă numai grătare de porc cu cartofi prăjiţi, iar la finalul mesei am bere la discreţie. Asta în timp ce colegii mei bagă în ei numai legume şi apă plată. Mă simt special.”

Atacantul stelist spune că şi Reghecampf a devenit mult mai indulgent cu el în timpul antrenamentelor. “Aproape că nu mă mai aleargă deloc. Singurele alergări pe care mă pune să le fac sunt cele până la un fast food din apropiere, de unde mă pune să îmi cumpăr şaorme cu de toate şi minim trei deserturi.”

Scris de Calin
@Fără categorie
5 februarie 2013 16:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult