Gigi Becali le-a cerut călugărilor de la muntele Athos milionul de euro înapoi, plus dobândă

Gigi Becali le-a cerut călugărilor de la muntele Athos milionul de euro înapoi, plus dobândă

Patronul stelist s-a arătat extrem de mâhnit de prestaţia călugărilor de la Muntele Athos, considerându-i principalii vinovaţi pentru ratarea calificării Stelei în sferturile Europa League. „Le-am dat un milion de euro degeaba, pentru banii ăia trebuiau să cânte liturghii şi rugăciuni până rămâneau fără plămâni. Or, din moment ce am pierdut, e clar că n-au făcut-o”, s-a revoltat Gigi Becali.

Acesta i-a trimis deja pe Luţu şi pe bodyguarzi ca să recupereze milionul de euro dat călugărilor înainte de meci. „Vreau toţi banii înapoi, plus dobândă! O să îi folosesc ca să întemeiez o nouă religie, una în care eu voi fi Tatăl, iar Steaua va fi Fiul venit pe Pământ să propovăduiască numele Meu. Deja am destui adepţi, Luţu, Meme, Argăseală sau Mache, dar şi foarte mulţi români săraci cu duhul.”

După ce se întoarce în Bucureşti, Becali ştie deja care va fi prima măsură luată. „Ştiţi crucea aia mare pe care o am în curtea palatului meu? Pe ea voi stau eu de aici încolo. Mă rog, până îmi toarnă trupul în aur, ca să-l urc sus, o să-l bat în cuie pe Argăseală acolo, că slugarnicul ăsta acceptă absolut orice îi cer eu.”

Scris de Calin
@Fără categorie
15 martie 2013 15:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult