Grup de moldoveni, surprinși în timp ce făceau o gaură în Ceahlău să se scurgă apa în secuime

Grup de moldoveni, surprinși în timp ce făceau o gaură în Ceahlău să se scurgă apa în secuime

Secretul îmbulelii moldovenilor la promoțiile de bormașini a fost dezvăluit în urma unei razii DIICOT, care a scos la iveală faptul că aceștia săpau o gaură în masivul Ceahlău, să se scurgă apa din viiturile din Moldova în Harghita și Covasna. În momentul arestării, aceștia au negat orice implicare, susținând doar că mai aranjau una alta prin casă și s-au luat cu treburi și-au uitat.

”Aud zgomot de bormașină de când m-ma mutat aici, din 1998”, a povestit un vecin. ”Am crezut că pune un dulap un perete, un tablolu, ceva. Dar după aproape 15 ani de găurit n-am mai susportat și am sunat la poliție. Ce s-a găsit vedeți și dumneavoastră”. Gaura din masivul Ceahlău este atât de mare încât pot trece prin ea doi moldoveni beți fără probleme.

Lucrările au durat extrem de mult și sunt departe de a fi finalizate pentru că moldovenii au folosit mașini de găurit cu baterii, care funcționează 30 de minute și trebuie încărcate o zi întreagă. O dată finalizat, scurgerea de apă ar urma să iasă undeva lângă Odorheiul Secuiesc, în canalizare.

Scris de Eftimie
@Fără categorie
31 mai 2014 06:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult