În lipsa băncilor de spermă, multe românce apelează la cămătari pentru spermă

În lipsa băncilor de spermă, multe românce apelează la cămătari pentru spermă

Din cauză că băncile de spermă, pe lângă faptul că sunt puţine, se şi confruntă cu o lipsă acută de lichidităţi, multe românce s-au văzut nevoite să apeleze în ultimele luni la cămătari. Acum, însă, femeile trăiesc un adevărat coşmar, după ce cămătarii le ameninţă viaţa dacă nu le dau sperma înapoi, cu tot cu o dobândă consistentă.

“Au venit peste mine în casă şi mi-au zis să le dau înapoi toată sperma împrumutată acum trei luni. Sunt femeie, de unde să le dau eu sperma înapoi? Dacă aveam un bărbat de la care s-o iau, nu mai eram nevoită să apelez la cămătari. Sincer, dacă ştiam că se ajunge aici, n-aş fi împrumutat niciodată spermă de la ei”, a declarat una dintre victimele cămătarilor.

Ca urmare a sesizărilor făcute de femeile ameninţate, mascaţii au descins în vila unor persoane bănuite că dădeau spermă cu camătă. În urma percheziţiei, în imobil s-au descoperit cantităţi impresionante de spermă, a căror provenienţă cămătarii n-au putut s-o justifice. Cel mai probabil, sperma a fost obţinută prin extorcare. Cămătarii spun însă că sperma nu le aparţine, ci a fost plasată în vila lor de către mascaţi.

Scris de Calin
@Fără categorie
8 decembrie 2012 08:12

Articole asemanătoare

Vezi mai mult