În vederea meciului din această seară, Facebook a lansat aplicaţia “Remove Stelist”

În vederea meciului din această seară, Facebook a lansat aplicaţia “Remove Stelist”

În urma repetatelor reclamaţii venite din partea utilizatorilor din România, dar şi din ţările învecinate, reţeaua de socializare Facebook a anunţat lansarea unei aplicaţii speciale, ce va putea folosită începând cu meciul din această seară, Chelsea – Steaua. Aplicaţia va fi numită “Remove Stelist” şi va fi activată pentru toţi utilizatorii români ai reţelei.

Cum funcţionează? Practic, la fiecare postare, unde cuvintele “Steaua”, “GOL!”, “M*ie”, “Chelsea”, “Forza”, “Gigi”, “arbitrii” si “Dinamo” sunt regăsite, aplicaţia va şterge, automat, din lista de prieteni, pe acela care a făcut greşeala să îşi exprime bucuria în văzul tuturor, pe Facebook.

“Ne-am gândit să implementăm această aplicaţie pentru că ştim cu toţii ce trafic se va produce la meciul de diseară. Mi-e teamă că serverele ar putea cădea la câţi români îşi vor da updata status-ul cu «Am câştigat, Forza Steaua», «Dinamo putea să-i bată cu 5-0» sau, în cel mai rău caz «Dă-i dracu’ de arbitri»”’, a declarat Mark Zuckerberg, fondator Facebook şi fan Rapid.

 

Autor: HidDenUL

Scris de TNR
@Fără categorie
14 martie 2013 19:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult