Ion Iliescu, acuzat că o înşală pe Nina! “O doamnă misterioasă în negru îl tot caută pe acasă”

Ion Iliescu, acuzat că o înşală pe Nina! “O doamnă misterioasă în negru îl tot caută pe acasă”

În ciuda aparenţelor, Ion şi Nina Iliescu nu au o căsnicie perfectă! Astfel susţin câţiva paparazzi, ale căror dezvăluiri ar putea duce chiar la despărţirea longevivului cuplu. Potrivit acestora, preşedintele de onoare al PSD este căutat din ce în ce mai des de “o doamnă misterioasă, îmbrăcată într-o mantie neagră”, cu care gurile rele spun că ar avea o relaţie extraconjugală.

“E adevărat, am văzut-o şi eu”, declară un vecin al familiei Iliescu. “Îl caută pe acasă foarte des, uneori chiar în toiul nopţii. Eu i-aş recomanda domnului Iliescu să aibă mare grijă, pentru că această femeie s-ar putea să fi pus ochii pe averea lui. E slabă moartă, e clar că e de condiţie modestă. Vine tot timpul cu coasa după ea, probabil de la câmp.”

Contactat de jurnalişti, Iliescu susţine că ar fi vorba strict de o neînţelegere. “Suntem foarte apropiaţi, dar nu e în niciun caz amanta mea! Doamna respectivă este doar o bună prietenă, care m-a susţinut în momente cheie ale carierei mele politice şi cu care mai joc, din când în când, o partidă amicală de tabinet.”

Scris de Vasile
@Fără categorie
11 ianuarie 2013 15:01

Articole asemanătoare

Vezi mai mult