Locuitorii din Drumul Taberei s-au speriat și au fugit la suprafață când au văzut trenurile de metrou, că nu știau ce-s alea

Guvernul a dat-o grav în bară. Locuitorilor din Drumul Taberei li s-a permis azi accesul la metrou fără ca cineva să-i pregătească sufletește pentru ce-i așteaptă acolo. Așa că în momentul în care primul tren de metrou s-a apropiat de stație, băștinașii din Drumul Taberei s-au speriat groaznic și-au fugit la suprafață.

”Venea ceva înfiorător din gaura aia, maică, cred că era Diavolul”, a povestit o pensionară din cartier, în timp ce încă își făcea cruce. ”Credeam că mergem acolo și vine un autobuz frumos, care să ne plimbe pe sub pământ, nu o dihanie zgomotoasă izvorâtă din străfundurile Iadului. Eu nu mai calc în viața mea acolo. Ptiu, drace!”

Locuitorii din Drumul Taberei s-au organizat în grupuri de câte 10 persoane și stau acum la fiecare gură de metrou din cartier și îi avertizează pe cei care vor să coboare în subteran. De asemenea, petiția ”Astupați găurile spre Iad din Drumul Taberei” a strâns deja peste 174.000 de semnături online.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
15 septembrie 2020 18:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult