Minune cerească într-o garsonieră din Berceni! Un robinet a început să lăcrimeze apă caldă

Minune cerească într-o garsonieră din Berceni! Un robinet a început să lăcrimeze apă caldă

Mii de pelerini înfruntă frigul de câteva ore, înghesuindu-se la uşa unei garsoniere confort II din cartierul Berceni pentru a vedea cu ochii lor fenomenul considerat de mulţi un miracol divin. Potrivit martorilor, robinetul din baia micii garsoniere lăcrimează cu apă caldă, fapt confirmat de oameni de ştiinţă din întreg sectorul, care nu pot contesta că lichidul este cel puţin călduţ, dacă nu chiar fierbinte.

“Mă pregăteam să mă bărbieresc”, declară Decebal Popescu, proprietarul garsonierei. “Am pornit robinetul şi nu mi-a venit să cred: din el se prelingeau mici stropi de apă caldă. Soţia, copilul, toţi erau de faţă, nu aş avea de ce să vă mint. Am chemat preotul şi instalatorul, ambii mi-au confirmat că e apă caldă adevărată şi că avem de-a face cu o minune. S-a răspândit vestea şi acum sunt mii de oameni la uşă.”

“Trebuie să fie un adevărat sfânt omul care locuieşte aici”, declară o femeie din grupul de pelerini. “De când a făcut Domnul cartierul ăsta, neam de neamul nostru nu a pomenit aşa o binecuvântare. Când atingi apa caldă, simţi ceva de nedescris, ca un fel de căldură. Vindecă mâinile reci, picioarele reci, ba chiar şi cancerul – zilele astea, când e cancer afară.”

Scris de Vasile
@Fără categorie
21 decembrie 2012 15:12

Articole asemanătoare

Vezi mai mult