Poliţiştii au protestat împotriva subiectelor grele de la BAC

Poliţiştii au protestat împotriva subiectelor grele de la BAC

Câteva mii de poliţişti au protestat azi în Capitală. Deşi iniţial motivul protestului a fost reducerea normei de hrană decisă de minister săptămâna trecută, mitingul a degenerat rapid într-o manifestaţie împotriva subiectelor grele de la BAC.

Mai mulţi poliţişti au primit azi liber ca să participe la prima probă a Bacalaureatului de anul acesta, limba română oral. Subiectele pe care le-au primit au fost însă mult prea dificile pentru ei, astfel că reducerea normei de hrană a trecut în plan secund pentru ei.

„M-am pregătit temeinic pentru examen, am învăţat totul despre sistemul circulator, chiar am început să colorez o carte, şi cu toate acestea examinatorii m-au picat. Mi-au zis că sistemul circulator nu are legătură cu limba română. M-au întrebat numai lucruri pe care nu le ştiu”, a povestit un poliţist.

„Este inadminsibil, şi-au bătut joc de noi! Au spus că azi avem probă orală la limba română, dar ne-au dat subiectele pe o foaie, să le citim. Le-am spus că eu am venit pentru proba orală, nu pentru citit, iar ei m-au dat afară din sală”, a acuzat un alt poliţist.

Scris de Calin
@Fără categorie
6 iunie 2011 14:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult