Radu Beligan susţine că ar fi tatăl nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu

Radu Beligan susţine că ar fi tatăl nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu

După ce mai multe persoane au susţinut în instanţă că ar fi copiii nelegitimi ai marelui regizor Sergiu Nicolaescu, o ipoteză şocantă a fost înaintată de cel mai venerabil actor al României. Potrivit unor apropiaţi, Radu Beligan ar putea fi tatăl nelegitim al regizorului.

„De, eram tânăr şi ştiţi cum era pe atunci. Era după Războiul cel Mare, plutea o fierbinţeală în aer, vremurile erau cum erau. Nu doresc să comentez altceva, dar eu mă bazez pe memoria mea colosală. Dacă vă uitaţi la poze de-ale mele din tinereţe, de prin 1923-25, veţi vedea că asemănarea e remarcabilă”, susţine Radu Beligan.

Marele actor susţine că în zilele următoare va înainta instanţelor o acţiune de recunoaştere a paternităţii din afara căsătoriei asupra marelui regizor acum defunct.

„Nu o fac pentru bani, cum ar crede unii, ci pentru stabilirea adevărului”, a mai declarat Radu Beligan. Avocaţii lui Beligan susţin că acţiunea are şanse mari de reuşită, pentru că probele genetice vor face lumină pentru totdeauna în acest caz.

Scris de Ionut
@Fără categorie
7 ianuarie 2013 17:01

Articole asemanătoare

Vezi mai mult